Betingelser for fast støtte hos Land of Hope

Disse betingelser gælder for alle faste donationer til Land of Hope

Indsamlingen foretages af:

Land of Hope

Vintersvej 111 st.

8210 Aarhus V 

Danmark

CVR nummer 34752826

Pris

Du vælger selv det beløb, som du vil donere på månedlig basis (minimum DKK 21).

Opretter du en fast månedlig støtte på DKK 50 eller mere om måneden, trækker vi DKK 100 fra til et årligt medlemskab, da det er vigtigt for os at have mange medlemmer, når vi søge fonde og offentlige puljer.

Det vil sige, at hvis du opretter en fast månedlig støtte på DKK 50 eller mere, bliver du automatisk også medlem af Land of Hope. Ønsker du ikke et årligt medlemskab, bedes du venligst kontakte vores medlemsservice.

Betaling

Din første månedlig støtte bliver trukket, når du tilmelder dig og herefter den 1. hverdag i måneden. 

Opretter du en fast månedlig støtte den 20. eller senere i en måned, springer vi en måned over, inden vi trækker igen. Det vil sige, at hvis du tilmelder dig den 20. maj, trækker vi først næste bidrag den 1. juli. 

Hvis betalingen af din faste månedlig støtte fejler (kort udløbet, mistet, annulleret) vil du få besked via e-mail ved næste opkrævning. Herefter skal du logge på selvbetjeningen via log ind og betale for perioden manuelt ved at tilknytte et nyt betalingskort. Herefter forløber alt automatisk igen.

Fradrag

Donationer er fradragsberettigede i henhold til ligningsloven paragraf 8a. Land of Hope indberetter automatisk dine bidrag til SKAT, hvis du er tilmeldt automatisk kortbetaling via vores selvbetjening og har indtastet dit CPR-eller CVR-nummer (for virksomheder) på donationsformularen. 

Donationer givet via MobilePay registreres som anonyme indbetalinger og bliver derfor ikke indberettet automatisk til SKAT. For at indberette donationen skal vi bruge følgende detaljer: kvitteringen fra MobilePay samt dit navn og CPR-nummer. Send oplysninger til medlemsservice og skriv, at du ønsker skattefradrag. 

Donationer givet via bankoverførsel bliver ikke indberettet automatisk til SKAT. Ønsker du skattefradrag for dine donationer, skal du sende en mail til medlemsservice med følgende oplysninger: navn, adresse, CPR-nummer og donationsbeløb.

Varighed

Din faste månedlige støtte fortsætter automatisk, indtil du opsiger den.

Det er dit eget ansvar at sørge for at opsige din faste støtte, hvis du ikke længere ønsker at donere.

Opsigelse

Din faste støtte kan til enhver tid opsiges via log ind

Hvis du har lavet en betalingsaftale med din bank, er det dit eget ansvar at opsige den.

Hvis du ikke ønsker, at Land of Hope gemmer oplysninger om dig efter opsigelse, skal du kontakte Land of Hope og bede om at få dine data slettet.

Fortrydelsesret

Der er under normale omstændigheder ingen fortrydelsesret på donationer til velgørende formål. Dette gælder enkeltbidrag, projektstøtte og løbende donationer som fast støtte og medlemskab. Hvis du har spørgsmål til dine bidrag, eller er der sket en fejl, kan du kontakte os på telefon 23 30 90 91 tirsdage mellem kl. 10-12 eller på e-mail

Persondata

Land of Hope behandler dine personoplysninger efter den gældende EU persondataforordning og den danske persondatalov. Persondato videregives ikke til tredjepart. 

Vi anvender de typer oplysninger om dig og til det formål, som fremgår ved registreringen. Din e-mailadresse bruges kun i forbindelse med servicemeddelelser/kvitteringsmails i forbindelse med dit aktive medlemskab, faste støtte eller enkeltbidrag.

Dine personoplysninger bliver slettet, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, vores behandling og vores opbevaring af dine data.

Du har ret til at få indsigt i dine egne personoplysninger, hvordan vi behandler og opbevarer disse oplysninger, med hvilke formål oplysningerne behandles, hvor længe oplysningerne behandles, og hvor oplysningerne stammer fra. For at få indsigt i dine egne personoplysninger, skal du sende en mail til Land of Hope´s medlemsservice. 

Du er selv ansvarlig for at logge ind via log ind og opgive nye oplysninger ved ændringer.